Poszteren, kirakatban és festményen!

pionafalona Látó szépirodalmi folyóiratnak van egy olyan jó szokása, hogy posztert (khm, plakátot) is ad az egyes lapszámok mellé, az örömködés pedig most annak szól, hogy az Erdélyi Szlemtúr 2013 marosvásárhelyi állomásáról (itt van a Látó szerkesztősége is) készült a decemberi szám képes melléklete. Csider és Simon kollégával egyetemben így elég könnyen hálószobák falain találhatjuk magunkat, de szóba jöhet a sufni is, szerintem van még hely a ’98-as Playboy-naptár mellett, az autószerelő-műhelyekben pedig simán a semmibe taszítható a ’72-es Ford Mustangot ábrázoló, amúgy is megsárgult poszter.

viszont van még miért örömködni, ugyanis ugyanebben a lapszámban (2013. december) megjelent egy szövegem is (ha nem csal az emlékezetem, a tavaly áprilisban megjelent kötet óta először), amit Kovács András Ferenc, a folyóirat főszerkesztője volt olyan szíves elkérni tőlem egy közösen eltöltött Weöres-est alatt-után, amikor is ezt felolvastam. mostantól itt is olvasható a szöveg, viszont ha poszterestül szeretnétek beszerezni, akkor megnyugtatásul: a folyóirat kapható Budapesten is, legutóbb az Írók Boltjában láttam, és ez még a héten volt.

lato

és ha már Írók Boltja, akkor ne feledkezzetek meg a csütörtökről sem (január 23., 17 óra), ugyanis Ayhan Gökhannal közösen leszünk az első Frissítő vendégei, ez a JAK új sorozata, faszának ígérkezik nagyon, főleg, hogy Gaborják Ádám faggat majd minket. egyébként az Írók Boltjának kirakata most éppen így néz ki, a kirakatrendezésért pedig külön köszönetet kell mondanom Szabó Imola Juliannának:

pionirokés végül a festményről, amivel elindult ez a bejegyzés. Kiss Kék, vagyis Kiss Éva Krisztina festőművész sikeresen eladta a rólam készült portrét, egy kedves barátom, Soós Eszter birtokába került, és már be is költözött a nappaliba, fel a falra, rendeltetésének megfelelően. innen is köszönjük mindkettőjük létezését, ráadásnak külön a portré:

pionkisskek

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s