Lesz kötet, lesz minden

Nema_gyerek_KatonaAz történt, hogy megkaptam végre a hivatalos értesítést a Helikon Kiadótól: április 11-én, költészet napján (vagy egy nappal előtte) megjelenik az első verseskötetem. Az lesz a címe, hogy Atlasz bírja. Ennek most éppen az a következménye, hogy ma, kedden este hét órától a Katona József Színházban felolvasok Finy Petrával és Térey Jánossal, ami alá Sirokai Mátyás adja a ritmust, ugyanis ő most dobolni fog. Időben érkezzetek, úgy néz ki, teltházas buli lesz. Éljen. Ráadásul ez abban a Néma gyerek című sorozatban zajlik, amit idén jelöltek Katalizátor-díjra. Ez is éljen.

Aztán megyünk tovább, a legfrissebb Szépirodalmi Figyelőben megjelent egy nagyon fontos szlem-összeállítás, ezt a lapszámot január 23-án mutatják be az Akváriumban. Ezen is ott leszek, először Simon Mártonnal, Szkárosi Endrével és Závada Péterrel fogunk beszélgetni Vass Norbert moderálása mellett, aztán annyi szlemmer érkezik a színpadra, hogy az tuti összedől.

Mindkét helyre el kell jönnötök, a kötettel kapcsolatban pedig ideje felkészülni a legjobbakra. Csodás kis hónapok várnak még addig, figyeljétek a Facebookot, figyeljétek ezt a honlapot, keressetek, és keressétek a barátaimat. Mindenki segíteni fog.

Reklámok

1 thought on “Lesz kötet, lesz minden

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s